Начало Форум Jaguar-BG Forum Говорилня Проблем с дистанционото заключване

Jaguar

Monday
Feb 18th
Потребителско име:
Парола:
Запомни ме

Мнения, препоръки и забележки

ТЕМА: Проблем с дистанционото заключване

  • Страница:
  • 1

#18506 22 Юни 2018 10:55 Проблем с дистанционото заключване

ИЗКЛЮЧЕН

Начинаещ

Мнения: 38

Карма: 0

Здравейте колеги,
Колата е Х-тайп 2.0 Д комби 2004 година. Проблема ми е такъв: Залючването и съоветно отключването с дистанционното е на два етапа. Първо шофьорската врата и при второто натискане всички останали. Да ама не. Когато си поиска спира да работи въобще. Смених батерията пак не ще. Автоключара който я сменя я тества при него-излъчва сигнал. За мой късмет имам втори ключ, пробвах с него всичко работи. Пробвах пак с проблемния ключ (дистанционно), станало е чудо и той работи. Реках си всичко се оправи. Но не би. След известно време пак отказа. Вадя другия ключ(дистанционно) отключвам и пак проблемния ключ отново работи. И така през определени етапи се получава въпросния проблем. Не е кой знае какво, но се получава неудобство. Ако искаш да оставиш нещо например в багажника трябва да отключиш с ключа не с дистанционното, бързо да пъхнеш ключа в контакта и да подадеш контакт, иначе знаете се включва алармата. Та на въпроса ми. Някой има ли идея къде да търся проблема. Благодаря дано съм бил ясен в обясненията си.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

#18507 22 Юни 2018 13:43 Проблем с дистанционото заключване

ИЗКЛЮЧЕН

Профи

Мнения: 160

Благодарности 8

Карма: 6

Щом отказва само отвреме-навреме и после се оправя само, най-вероятно ми се струва да губи контакт някъде. Или контактите на батерийката, или някъде по самата платка. Отвори го и хубаво го почисти, натегни малко пластинките, които контактуват с батерията и го разгледай внимателно да няма разлепена спойка или някакъв друг механичен дефект. Може и нещо друго да е, но там вече едва ли ще се справиш сам.

Jaguar S-type Executive 2.7D 2007

Администраторите са забранили публикуването за гости.

#18508 22 Юни 2018 14:02 Проблем с дистанционото заключване

ИЗКЛЮЧЕН

Начинаещ

Мнения: 38

Карма: 0

Колега там е проблема че не се оправя само. Когато откаже да работи, нищо не правя с него. Само отключвам или заключвам както ми дойде колата с другото дистанционно и толкоз. Това не работещото почва да работи.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

#18509 22 Юни 2018 14:39 Проблем с дистанционото заключване

НА ЛИНИЯ

Профи

jaguar x type 3.0

Мнения: 356

Благодарности 11

Карма: 1

Мой приятел си купи x type с два проблемни ключа и двата сякаш бяха мокрени , но единият го направих да отключва , но отключваше когато си поиска , купих му втора употреба и му смених само платката , обучих го и сега има един нормален ключ. Та съвета ми е просто да си купиш някой стар и да му вземеш платката и да го обучиш (чиста работа) ако решиш да вземеш го отвори преди да го платиш да видиш дали е мокрен , ако изглежда добре не мисля, че ще има проблем :)
Администраторите са забранили публикуването за гости.

#18510 23 Юни 2018 17:01 Проблем с дистанционото заключване

ИЗКЛЮЧЕН

Начинаещ

Мнения: 38

Карма: 0

Днес ми направи проблем отново, пробвах друго лекарство.. Сложих ключа и дадох контакт и натиснах бутона за заключване - нищо не стана. запалих и отидох да си върша работата, като слязох от колата дистанционното работеше. Чак се учудих.
Администраторите са забранили публикуването за гости.

#18585 19 Авг 2018 06:20 Проблем с дистанционото заключване

ИЗКЛЮЧЕН

Профи

Мнения: 215

Благодарности 4

Карма: 0

Имах същия проблем, като си купих колата. Като разглобиш ключа, под 4-те бутона, има 4 малки бутончета ( не зная как се казват технически), долу-горе 4/4 мм, с по 4 крачета, които се сменят чрез запояване с поялник. Струваха стотинки.
Последна промяна: 19 Авг 2018 06:21 от krass68.
Администраторите са забранили публикуването за гости.
  • Страница:
  • 1

Време за създаване на страницата: 0.147 секунди

Последно във форума

  • Няма мнения

Реклама от Google